Κρεμαστό ασημένιο 925 γούρι 2021
Διαθέσιμο.
Κωδικός: A.242
Χειροποίητο ασημένιο 925 γούρι κρεμαστό
20,00 €
Η πίεση σχηματίζει διαμάντια. Το διαμάντι σχηματίζεται μόνο όταν υπάρξει  ο κατάλληλος συνδυασμός πίεσης και θερμοκρασίας. Η Ελένη Τεζαψίδου σχεδίασε για το 2021, το οκτάεδρο του διαμαντιού. Το τέλειο οκτάεδρο αποτελεί την τέλεια κρυστάλλωση του διαμαντιού. 

Το διαμάντι είναι ικανό να βοηθήσει κάποιον να καθαρίσει όλα τα ενεργητικά εμπόδια, να αυξήσει τα συναισθήματα του αυτοσεβασμού και της αγάπης. Βοηθάει επίσης να κατανοήσει κανείς τα συναισθηματικά του εμπόδια. Λέγεται ότι φέρνει μακροζωία στις σχέσεις καθώς και αφθονία. Επαναφέρει την ισορροπία και τη σαφήνεια, καθώς  εξουδετερώνει τη ζήλια. Λέγεται ότι ενισχύει τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Δίνει θάρρος και ελπίδα και χτίζει αυτοπεποίθηση σε όσους το φορούν, βελτιώνοντας συχνά τις σκέψεις και τα συναισθήματα.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τα ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) ή Speedex καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η παράδοση, για παραγγελίες λιανικής, γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.