Για παραγγελίες άνω των 50.00 ευρώ σας κάνουμε δώρο τα μεταφορικά έξοδα. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι χαμηλότερη των 50.00 ευρώ τότε τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται ως εξής:

Για αποστολές στην Κύπρο οι τρόποι πληρωμής και τα έξοδα αποστολής, διαμορφώνονται ως εξής:
• Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Το κόστος είναι 15,00 ευρώ.
• Με PayPal. Το κόστος είναι 15,00 ευρώ.

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τα ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) ή Speedex καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η παράδοση, για παραγγελίες λιανικής, γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Επιστροφές και αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 10 εργάσιμων ημερών, με την προϋπόθεση πως το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε και συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό. Τα έξοδα αποστολής των επιστροφών επιβαρύνουν τον πελάτη. Τα έξοδα αλλαγής ή αντικατάστασης επιβαρύνουν την εταιρεία μας. Δεν πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων.


Σε περίπτωση που επιθυμείτε κάποιον άλλο τρόπο αποστολής ή πληρωμής, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2310 282727.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου διέπεται από το Ελληνικό δίκαιο, τη νομοθεσία ρύθμισης για το ηλεκτρονικό εμπόριο και την προστασία του καταναλωτή και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης.