ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστότοπου (website) www.tezoro.gr της ατομικής επιχείρησης Ελένη Τεζαψίδου που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη Βασιλέως Ηρακλείου 14, Ελλάδα με αριθμό Γ.Ε.Μ.Η. 038460605000 (Α.Φ.Μ.: 103985708, ΔΟΥ: Ε' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ). Οποιεσδήποτε αλλαγές της Σύμβασης αυτής πρέπει να επιβεβαιώνονται από την επιχείρηση εγγράφως.
Κάθε χρήστης που κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που διατυπώνονται στο παρόν, χωρίς καμία εξαίρεση.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται στο tezoro.gr διέπονται από το Νόμο προστασίας του καταναλωτή (Ν. 2251/1994) ο οποίος ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως αυτός συμπληρώθηκε-τροποποιήθηκε με την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/13-8-2013.
Για να προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πρέπει να είστε ενήλικος.
Οι παραγγελίες γίνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής φόρμας παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.tezoro.gr και είναι δεσμευτικές μόνο εφόσον έγιναν δεκτές από την επιχείρησή μας, δηλαδή έως ότου λάβετε ένα e-mail από εμάς με το οποίο αποδεχόμαστε την παραγγελία σας (Επιβεβαίωση Παραγγελίας).
Πριν την αποστολή της φόρμας Παραγγελίας παρακαλούμε να λάβετε γνώση των εξής:
- τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε.
- τις αναγραφόμενες τιμές των προς πώληση προϊόντων μας, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος ΦΠΑ.
- πληροφορίες για τις χρεώσεις αποστολής των προς πώληση προϊόντων.
- Οι διάφορες προσφορές ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Η επιχείρησή μας παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραγγελίας προϊόντων μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων αυτών μέσω εταιρίας κούριερ. Επιπλέον σας παρέχουμε την επιλογή της παραλαβής των προϊόντων της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας, αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς τους με μετρητά. Ο πελάτης δύναται να επιλέξει και να αποπληρώσει το τίμημα της αγοράς του με τέσσερις τρόπους:
- Αντικαταβολή.
- Κατάθεση σε τράπεζα/ Τραπεζικό έμβασμα.
- Πιστωτική / Χρεωστική / Προπληρωμένη κάρτα.
- Με μετρητά / Κάρτα στο φυσικό κατάστημα.

Σας ενημερώνουμε ότι, αν επιλεγεί ο τρόπος πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η κατάθεση πρέπει να γίνει, το αργότερο, την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί η κατάθεση στην ως άνω ημερομηνία, διατηρούμε το δικαίωμα άμεσης ακύρωσης της σύμβασης.
Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση.
Στην περίπτωση που τα προϊόντα αναφέρονται στον ιστότοπο μας με λάθος τιμή λόγω σφάλματος, αλλά έχει γίνει ήδη η αποδοχή της παραγγελίας σας από εμάς πριν την διαπίστωση του λάθους, θα λάβετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από εμάς ένα email, με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για το σφάλμα και θα σας ρωτάμε αν επιθυμείτε να προβείτε στην αγορά του προϊόντος που έχετε ήδη παραγγείλει με την νέα σωστή τιμή του. Αν μας δηλώσετε ότι δεν επιθυμείτε να καταβάλετε την σωστή τιμή ή αν δεν μας απαντήσετε εντός δύο εργάσιμων ημερών από την αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος μας, διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την σύμβαση αμέσως. Στην περίπτωση που έχουμε ήδη εισπράξει με οποιοδήποτε τρόπο το τίμημα του προϊόντος, θα προβαίνουμε άμεσα στην επιστροφή του με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιοδήποτε στάδιο και να επιστρέψετε το προϊόν, για οποιονδήποτε λόγο, αζημίως, εντός δεκατεσσάρων (10) ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το κόστος επιστροφής του προϊόντος. Από τα προϊόντα που δικαιούνται επιστροφές αποκλείονται οι ΒΕΡΕΣ που κατασκευάζονται σε συγκεκριμένα για εσάς μεγέθη.
Επιστροφές γίνονται δεκτές με την προυπόθεση ότι:
- το προϊόν βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς να αποσφραγιστεί ή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του.
- το προϊόν συνοδεύεται από απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο.
Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να σταλεί με email στο info@tezoro.gr και πρέπει να αναφέρει τα πλήρη στοιχεία σας, περιγραφή του προϊόντος που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό της παραγγελίας που θέλετε να ακυρώσετε. Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί, όπως ανωτέρω περιγράφεται, εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν και αφού σας ενημερώσουμε με e-mail ότι αποδεχτήκαμε την επιστροφή του. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική και επανειλημμένη άσκηση της δυνατότητας αυτής, δηλαδή επανειλημμένως σε παραγγελία προϊόντων και κατόπιν ακύρωση της σύμβασης και μη παραλαβή τους, δικαιούμαστε να αρνηθούμε στο μέλλον παραγγελίες από αυτόν.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ/ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής επικράτειας και σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στην διεύθυνση που μας υποδεικνύεται στην αίτηση της παραγγελίας σας. Η αποστολή γίνεται με κούριερ καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η βασική χρέωση για παραγγελίες οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας θα είναι (2,90) ευρώ. Ο χρόνος παράδοσης ορίζεται κατά προσέγγιση από 2-10 ημέρες. Δεν ευθυνόμαστε για καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων που δεν οφείλονται σε δική μας υπαιτιότητα αλλά σε παράγοντες και γεγονότα που δεν ελέγχονται από εμάς, όπως ενδεικτικά, απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα, προβλήματα προμηθευτών, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ. Η κυριότητα στο προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση αλλά ο κίνδυνος κατά την παράδοσή του στον αγοραστή.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών. Αυτό θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

ΔΙΑΦΟΡΑ
Αν οποιοδήποτε τμήμα της σύμβασης αποδειχθεί άκυρο η υπόλοιπη σύμβαση δεν επηρεάζεται και θα συνεχίσει να ισχύει.