Ελπίδα (Hope) ασημένιο επίχρυσο κρεμαστό με ορυκτό ρουμπίνι
Διαθέσιμο.
Κωδικός: A.72
Ασημένιο επίχρυσο κρεμαστό με ορυκτό ρουμπίνι με σχέδιο που απεικονίζει ένα κύμα που μετατρέπεται σε φτερό αγγέλου σχηματίζοντας μια καρδιά. Silver gold plated pendant representing a heart shaped from a wave that turns into an angel's wing.
150,00 €
Το συγκεκριμένο κρεμαστό έχει εμπνευστεί από την  Ελπίδα Ρουκά και έχει σχεδιαστεί-κατασκευαστεί από την Ελένη Τεζαψίδου για την TEZORO. Είναι εμπνευσμένο από το τελευταίο κόσμημα της γιαγιάς της που ήταν  πρόσφυγας από τη Σμύρνη και απεικόνιζε ένα κύμα.

Το κρεμαστό "Ελπίδα (Hope)" σχηματίζει μία καρδιά που η μισή είναι ένα κύμα και η άλλη μισή είναι το φτερό ενός αγγέλου, προσπαθώντας να αποδώσει την έννοια του καλύτερου μέλλοντος που είναι συνυφασμένη με τη μετανάστευση.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του συγκεκριμένου σχεδίου θα διατεθούν στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ( UNHCR).
This pendant was inspired by Elpida Rouka and was designed by Eleni Tezapsidou for TEZORO. It is reminiscent of her grandmother's jewel, who was a refugee from Smyrna in Asia Minor.

The "Elpida (Hope)" pendant formulates a heart, half of which shapes a wave and the other half shapes an angelic wing. The heart encapsulates the essence of the notion of a better future, which is correlated to migration.


All proceeds in support of UNHCR,  the United Nation's Refugee Agency.
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με τα ΕΛΤΑ Courier (Πόρτα-Πόρτα) ή Speedex καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Η παράδοση, για παραγγελίες λιανικής, γίνεται εντός 2-4 εργάσιμων ημερών.

Ανεξάρτητα από τον τρόπο αποστολής και πληρωμής που έχετε επιλέξει, σας γνωστοποιείται ο κωδικός παραγγελίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.